HTML

Alternatív valóság

Mi lenne az én alternatív valóságom, ha mától más döntéseket hoznék? Nincsenek jó vagy rossz döntések. Csak következmények. És a valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve. Tituszé.

Friss topikok

  • bluedress: Ezek szerint semmi sem változott :-( (2011.02.18. 10:59) 32 sor 2 nőhöz
  • bluedress: Tetszik az álom. Teljesen bele tudom élni magam. Nézd meg moziban a Robin Hoodot, nagyon jó. : ) (2010.06.05. 10:49) Superman a díszletek között
  • Devecseri Titusz: @7_of_9: Megélni évek, visszatekintve csupán egykori képek halmaza... főként statikus képekben eml... (2010.05.29. 06:51) Rövidtávú mérleg
  • Devecseri Titusz: Úgy érzem, hogy ha elmennék, nem lenne nyomom, hagyatékom, nem generálnék hiányt... már tényleg ne... (2010.05.01. 19:23) Szitáló csapadék
  • bluedress: Nem akarom, hogy rosszabb legyen, de ez baromi elkeserito. Utolag megbantad, hogy megtetted? Ez m... (2010.03.06. 14:26) Asszimetria

Linkblog

2010.05.09. 00:20 Devecseri Titusz

Tánc

Nézte és nem hitte. Itt van fent Budán egy jótékonysági esten, és Kinga ott táncol egy ránézésre vérprofi sráccal a parketten. Nagyon kicsi ország...

Tibor meg a nője Anna valahova eltűnték magukat. Titusz nem igazén szerette a táncos helyeket, de Tibor megagitálta, hogy táncolhat Annájával, így már bevállalta. Anna kedves, helyes teremtés volt, kedvelte őket, jó párt alkottak. Titusz egyedül jött, így unatkozott kicsit, de nem panaszkodott. Kiszemelt magának már egy helyes harmincas barnát szemközt, de még nem lazult el eléggé, hogy felkérje.

Kinga látványa megütötte. Főiskola óta nem látta, megváltozott. Édes kis kicsit esetlen teremtésből a tánca alapján magabiztos, kicsit extrovertált nővé érett. És párkapcsolatban volt, ez látszott rajtuk, hogy egy párt alkotnak. Meglepődött, hogy érzelmileg befolyásolja, amit lát. Évek óta nem látta, nem beszéltek, mégis birtoklási vágya volt. Ennek utána kell járni...

Egy baráti társaságban lehettek hatan, három pár. Kinga is nézelődött. Nézzidenézzide. Megvan. Már nem szemüveget hord. Néz néz félrekapja a tekintetét. Morfondírozik. Megismerte egyáltalán? Meg akarja ismerni még egyáltalán? Mosoly intés, igen. Mutat a pulthoz, 'igyunk valamit'. Ámen.

Puszival üdvözli Tituszt. Hogy s mint. Szinte udvariassági. Multi útvonal, Shell, külföld, aztán haza, tánctábor, lamúr ott. Andi ki, baleset, élet átrendezés itt. Szórakozz jól. Te is.

Mindenki a dolgára. Anna csacsog az asztalnál, találtak egy ismerős párt. Titusz alig hallja. Ó igen ingatlanok, követelés. Tibor meg a tőzsde. Felépítettük egymást, névjegyek persze. Ő egy elektronikai cégnél középvezető. Nemérdekel, táncoljkinga, pezsgőtmég jöhet, szárazat tudod, Anna félszárazra alkudja, legyenlegyen.

Istenem hogy ring a csípője. Az a kis mocsok megtanította táncolni, az hétszentség...

Tánc Annával, aztán a barnával. A barna fárasztja, érzi szegény. Megköszönik egymásnak, aztán Titusz csak nézi Kingát percről percre, ő pedig ahogy egyre többet isznak vissza-visszanézeget. A srác eltűnik egy másik csajjal a társaságból, Kinga búskomor, tömény valamit hoz, issza issza, majd feláll, átballag, leül Tituszhoz és kifakad.

"Hazudtam." Kiderül szarnak tartja az egészet, egész sokat iszik, a srác nyitott kapcsolatban él, ő is mehetne, de nem érzi jól magát benne. Titusz emlékszik. Kőkeményen monogám, mint ő, ezért nem ugrottak anno egymás nyakába. Poénként vagy komolyan, maga sem tudja: "Kinga drágám hát itt vagyok én!"

Megnyúlik az idő, lassul a ritmus, ezeket a pillanatokat szereti Titusz. Adrenalin. Kinga átnéz a konyaktól csillogó fátyolos szemén, majd egy ritmusváltással gyomorszájon vágja Tituszt: "mikor kellettél volna, nem voltál, basszus"- el se köszön, csak átballag az asztalához. A táncoslábú lovagja átnéz Tituszra, majd összeborulnak.

Na ez mi a tököm volt? Titusz nem érti... "Tibor, én megyek!" "Mi is!" - rikkan fel Anna.

Pedig most jobb lenne egyedül...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://titusz.blog.hu/api/trackback/id/tr541985037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása