HTML

Alternatív valóság

Mi lenne az én alternatív valóságom, ha mától más döntéseket hoznék? Nincsenek jó vagy rossz döntések. Csak következmények. És a valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve. Tituszé.

Friss topikok

  • bluedress: Ezek szerint semmi sem változott :-( (2011.02.18. 10:59) 32 sor 2 nőhöz
  • bluedress: Tetszik az álom. Teljesen bele tudom élni magam. Nézd meg moziban a Robin Hoodot, nagyon jó. : ) (2010.06.05. 10:49) Superman a díszletek között
  • Devecseri Titusz: @7_of_9: Megélni évek, visszatekintve csupán egykori képek halmaza... főként statikus képekben eml... (2010.05.29. 06:51) Rövidtávú mérleg
  • Devecseri Titusz: Úgy érzem, hogy ha elmennék, nem lenne nyomom, hagyatékom, nem generálnék hiányt... már tényleg ne... (2010.05.01. 19:23) Szitáló csapadék
  • bluedress: Nem akarom, hogy rosszabb legyen, de ez baromi elkeserito. Utolag megbantad, hogy megtetted? Ez m... (2010.03.06. 14:26) Asszimetria

Linkblog

2008.10.09. 00:13 Devecseri Titusz

Magic mushroom

Várakozott. Az akivel tárgyalt volna, már 20 percet késett, de folyamatosan foglalt volt a telefonja. Nem baj, úgyis tele volt a feje a legújabb projekttel.

Bármi ami addiktív volt, alkalmas volt Titusznak a létezéshez. Alkohol, hibajavító oldószer, sebesség, fájdalom, egyre ment. Most a legújabb kiszemeltje a varázsgomba volt. Egy kukázót elvitt ebédelni, vett neki egy kanna bort és beküldte a postára fiókot nyitni. oda kérte egy webringen keresztül a spórákat. Az egyik beépített szekrényből profi gombatermesztő műhelyt csinált, majd ápolta, gondozta kiskertjét. A napról napra növekvő termőtestek kellemes borzongással töltötték el, mint amikor úgy nézett az üvegre, hogy tudta, hogy holnapra az porszáraz lesz. Ma este lesz a nap, amikor először tesz egy tripet. Nem volna szabad egyedül, de alapvetően jól érezte magát, és úgy gondolta hogy a nagy Titusz előtt a fonalak is behódolnak.

Néhány éve Lázár megkínálta egy spanglival, de amíg Lázár kéjes vigyorral szemlélte a metamorfózisban tobzódó felhőket az égen, ő nem érzett semmit. Mintha az ég kékebb lett volna, de ez valószínűleg csak a placebohatás volt.

Ahogy a füvezésre emlékezett, hirtelen egy megmagyarázhatatlan érzés kerítette hatalmába: egy "mágnes" volt valahol a közelben. Ritkán, félévente egyszer vagy talán még ritkábban érezte ezt az érzést: néha mintha valamilyen feromon lett volna a levegőben, megmagyarázhatatlan és őrjítő szexuális vágy kerítette hatalmába egy-egy nő környezetében. Olyanok iránt érezte, akik sem szimpatikusak, sem különösebben vonzók sem voltak - többnyire áruházakban, vagy hasonló helyeken kerítette hatalmába ez az érzés - ilyenkor óvatosan követte a nőt, majd kb. 10-15 perc múlva útjára engedte. Nem értette az egészet, de utána még napokig foglalkoztatta, néha álmaiba is lépett a célszemély.

Most viszont a másik érzés kerítette hatalmába a Lurdy egyik asztalánál. Amikor hiányérzet tudatosul benned, és rálelsz a gyógyírre, megtalálsz egy hihetetlenül csodálatos jelenséget, az lehet ilyen érzés - ösztönös, elemi és vegytiszta. Semmi szexuális vetület, csak és kizárólag vonzalom egy csoda iránt.

Kereste a forrást. Felállt, körbefordult, úgy érezte, hogy belehal ha nem ismeri meg a forrást. Tudta hogy az a lány az. Most ült le egy másik nőhöz. Szőkésbarna haját hátrafogta, ami kiemelte kerekded arcát, határozott pofacsontját, telt ajkait. Végtelenül természetesnek tetszett, szürreálisnak ebben a mesterkélt tömegben. Mint egy jelenés, egy bálvány amit imádni lehetne, a nőiességé, az életé. Ránézett Tituszra, aki meredten bámulta - mi lehet a neve? Dorisz. Ez a név sejlett át az agyának ködén. A zöldes szemekben alámerült, egy új világot találva. Néhány pillanatra megállt az idő.

-Devecseri Úr?

Basszameg ittvan. Soha rosszabbkor, bemutakoztak egymásnak,leültek, és mire kereste volna, nem volt az asztalnál. Itt volt egyáltalán? Létező személy? Titusz meg volt zavarodva. Érezte, hogy valami olyan történt vele, ami soha előtte, és hogy kizárt, hogy a Sors, Isten, vagy bármely felsőb hatalom engedné, hogy soha többé ne lássa. Mint egy jelenés, már-már spirituális élmény, amely csak első lépcső lehetett egy nagyobb tervben. Azt érezte, hogy milyen édes lenne az élet, ha ő szabad lehetne... a benne élő bűnöstől.

Az üzlet nem köttetett meg. Tituszt nem érdekelte a tárgyalás. Csak Dorisz kiléte.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://titusz.blog.hu/api/trackback/id/tr75704368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zituska (: 2008.12.09. 02:31:38

És mi lett a gombával?

bluedress 2009.02.03. 11:23:01

Megint eltuntel, Titusz! Tetszett a bejegyzes : ))
süti beállítások módosítása