HTML

Alternatív valóság

Mi lenne az én alternatív valóságom, ha mától más döntéseket hoznék? Nincsenek jó vagy rossz döntések. Csak következmények. És a valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve. Tituszé.

Friss topikok

  • bluedress: Ezek szerint semmi sem változott :-( (2011.02.18. 10:59) 32 sor 2 nőhöz
  • bluedress: Tetszik az álom. Teljesen bele tudom élni magam. Nézd meg moziban a Robin Hoodot, nagyon jó. : ) (2010.06.05. 10:49) Superman a díszletek között
  • Devecseri Titusz: @7_of_9: Megélni évek, visszatekintve csupán egykori képek halmaza... főként statikus képekben eml... (2010.05.29. 06:51) Rövidtávú mérleg
  • Devecseri Titusz: Úgy érzem, hogy ha elmennék, nem lenne nyomom, hagyatékom, nem generálnék hiányt... már tényleg ne... (2010.05.01. 19:23) Szitáló csapadék
  • bluedress: Nem akarom, hogy rosszabb legyen, de ez baromi elkeserito. Utolag megbantad, hogy megtetted? Ez m... (2010.03.06. 14:26) Asszimetria

Linkblog

2009.09.10. 01:27 Devecseri Titusz

Amorf anyag

Robbanásszerű robaj. Ennyire emlékszik. Fura elegye a fém gyűrődésének, a légzsák berobbanásának. Nézte az ócska berendezést a kórházi szobában, és próbált emlékezni. Semmi nem maradt meg, csak a robaj. Már itt a szobában ébredt fel.

A sors fura fintora volt, hogy bár az utóbbi időben megszegett minden írott és íratlan szabályt, mégis tiszta tudatállapotban, csak kicsit fáradtan esett le az útról laza 90-nél. És mégis rehabilitációról és műtétsorozatról beszélnek.

Nem volt betépve, nem volt spicces, nem masszírozott sem női keblet, sem férfi hímtagot, nem volt az elalvás szélén, nem 150-nel ment. Úgy gondolta, jelet kapott. Tanuljon meg az értékrendje szerint élni. Élni.

Szitáló esőben futott ki elé éjfél környékén a Mogyoród környéki úton az állat, vaddisznó vagy kutya, tudja a franc. Elkapta a kormányt, az első lengést még összeszedte, a másodiknál elfogyott a kormányszög. Piruett (szürreális élmény 80-nal tolatni!) majd olyan 30-40 méter és további 180 fok után ott volt a fa.

Az apja a húsleves mellé vitte a kocsiról készült képet is. Sajnálta, mert szerette azt a Toledót, és így nem volt esztétikus. A fa egy keskeny de masszív dolog, és a kocsi bal első sarka nem bírta a terhelést. Cumi. Elfogyott a lábtér.

6 hónap és újra járhat. Ha jól halad. Szinte semmit sem sportolt az utóbbi 2 évben, csak hajszolta az életet. Legalább vannak anyagi tartalékai, a tőzsde meg megy az ágyból is. De hová tűnt démonhill... és barátok? Szülein és testvérein kívül nem látogatta meg senki. Senki. Nem hitte el. A barát az 1000-ből egy. Ha kirostálod őket az ocsúból, majd az ocsú után dobod őket, nem biztos, hogy kapsz esélyt, hogy igazit találj. Titusz így járt.

Párkapcsolatban nem volt, mert rájött, hogy a társára ráleljen, először önmagát kellene megtalálnia. Nosza rajta, van fél éve rá... alakot ölteni. Jó mulatség férfimunka lesz. És végre újból ő megy majd a wc-hez, nem az jön majd hozzá :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://titusz.blog.hu/api/trackback/id/tr691372301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása