HTML

Alternatív valóság

Mi lenne az én alternatív valóságom, ha mától más döntéseket hoznék? Nincsenek jó vagy rossz döntések. Csak következmények. És a valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve. Tituszé.

Friss topikok

  • bluedress: Ezek szerint semmi sem változott :-( (2011.02.18. 10:59) 32 sor 2 nőhöz
  • bluedress: Tetszik az álom. Teljesen bele tudom élni magam. Nézd meg moziban a Robin Hoodot, nagyon jó. : ) (2010.06.05. 10:49) Superman a díszletek között
  • Devecseri Titusz: @7_of_9: Megélni évek, visszatekintve csupán egykori képek halmaza... főként statikus képekben eml... (2010.05.29. 06:51) Rövidtávú mérleg
  • Devecseri Titusz: Úgy érzem, hogy ha elmennék, nem lenne nyomom, hagyatékom, nem generálnék hiányt... már tényleg ne... (2010.05.01. 19:23) Szitáló csapadék
  • bluedress: Nem akarom, hogy rosszabb legyen, de ez baromi elkeserito. Utolag megbantad, hogy megtetted? Ez m... (2010.03.06. 14:26) Asszimetria

Linkblog

2007.04.06. 10:46 Devecseri Titusz

A nem

Megfagyott a levegő. Csak a csendből, az anyakönyvvezető nézéséből érezte, hogy nem csak gondolatban mondta, hanem a száját is kinyitotta hozzá. Igazából csak kicsúszott a száján. Érezte, hogy minden szem az ő homlokán kicsapódó verejtékcseppeket figyeli. Majd pár pillanat múlva pár sóhajt hallott és egy kis súgdolózást. Fojtotta az ing nyaka, érezte, hogy rákvörös lesz az arca. Nem mert oldalra nézni. Tudta, hogy Ő fölnyársalná a szemével. Titusz tudta, hogy ezt elbaszta. Rossz helyen, rossz időben próbálkozott, már inkább mentené a helyzetet.  Szerette volna, hogyha a lába alatt megnyílna a föld, és akár égethetnék, vagy bármi egyéb büntetést találnának ki számára, azt is elviselné. Teljesen összezavarodott, és hülye félmosoly tekintetében nézett oldalra és mondta:

-Én csak vicceltem...Igen, persze, hogy igen.-felülkerekedett benne a félős kis mulya pöcs. Dühös volt magára. Gyűlölte magát. Bár ezt eddig is sejtette, most már tudta. El akarta hagyni a testét, nem bánta volna, hogy ha nem is kell visszajönnie.

-Sajnálom, leghamarabb 30 nap múlva. Ma már nem.-sóhajtotta alig hallhatóan az anyakönyvvezető.

Andi hozzávágta a virágot, felpattant és kirohant.

A bulit végülis megtartották, azt mondták a rokonoknak és barátoknak, hogy majd 30 nap múlva a tanúkkal elintézik a formalitásokat, ők érezzék jól magukat. Titusz is lazább volt a pezsgő és két vodkagyömbér után, de akkor leállította őt az asszony, hősünk pedig inkább lett volna azonnal 2 méter mélyen, nem akarta megvárni az estét, hogy Andi belezze ki, miután kiherélte és a heréket lenyelette vele. Józanul tűrte a rosszalló pillantásokat este 6-ig, aztán hazamentek.

Otthon megmondta Andinak, hogy talán mégiscsak komoly volt az a "nem". A nő először elképedt, aztán elsírta magát, üvöltve berámolt pár ruhát egy sporttáskába, majd egy kiosztott pofon után elrohant. Azt hitte, másik nő van a dologban. Titusznak nem volt ereje utánamenni. Azt kellett volna mondania, hogy meleg. Vagy az igazságot, hogy talán bi. De az istenért, az emberek többségében van bi hajlam, mégis képesek normális hetero párkapcsolatban élni. Rájött, hogy csak a kifogásokat keresi, ennek semmi köze az egészhez. Andi után mehetne, hazahozhatná, és 2 nap hidegháború után a nászút alatt rendbe tudnák megint hozni a kapcsolatot, béke lehetne. De már unta. Belebújt a kisördög, ami azt súgta, hogy itt a nagy alkalom, most végre véglegesen tönkremehet minden, szabad lehet. A gondolat kellemes zsibbadással terjedt a testében. Ki tudta volna rúgni a falat. Felbontott egy üveg konyakot, kinézett egy hajszálrepedést a falon, és addig ivott, amíg ki tudta venni azt a repedést.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://titusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9155292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása